Логичен въпрос
ВИКТОРИЯ ТИНТЕРОВА: Само не разбрах, могат ли родител 1 и родител 2 да си сменят местата?
И как ще се решават въпросите с домашното насилие, понеже там все мъжете са гадни?


Виктория Тинтерова

Публикуваме коментара на Виктория Тинтерова без да взимаме страна във вече десетилетие тлеещия като хронично възпаление спор в българското общество ЗА или ПРОТИВ гей парадите. Правим го, заради намерението да превърнем Анализи.бг в дъга, където могат да намерят място всички остроумни или поне аргументирани гледни точки за състоянието и развитието на българското общество. Така, както преди седмица публикувахме противоположен анализ:

ЮЛИАНА МЕТОДИЕВА: Признайте: ловки манипулатори използват терена на необразоваността, където вие се чувствате уютно

ВИКТОРИЯ ТИНТЕРОВА: За мен е напълно непонятно как може да подчиниш целият си живот, животът на роднини и деца на …. сексуалните си страсти. При това съвсем съзнателно. Начи, ем ги е страх как другите деца ще приемат дете от еднополово семейство, ем поемаш този риск. Заради либидото….

Значи, житейската пирамида е подредена така – в основата – либидо, либидо, либидо…. а отгоре, там деца, родители….

Ми какво тогава им има на к.рварите? Какво като искат ся по много жени да имат, човещинка е,! Голям праз, дали ще са щастливи децата, важното е да сме задоволени. Физически….

Да сме натаковани, наплюскани, наспани и напити. Другото, каквото стане. А и за да не стават конфузии, трябва да сме вписани като родител 1 и родител 2. Защото половият нагон няма ….пол! Само не разбрах, могат ли родител 1 и родител 2 да си сменят местата? И как ще се решават въпросите с домашното насилие, понеже там все мъжете са гадни?

Източник: Фейсбук, още по темата:

ИВАН БАКАЛОВ: Караниците за и против гейпарада приличат на караниците в БСП за и против Нинова

 

 

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter