Всекидневни новинарски кошмари
ВИКТОРИЯ ТИНТEРОВА: Тази година, наедно с прогнозата за времето, ще има и врачка
В края на краищата и врачките искат да ядат и да идат на Бали, кво....


Виктория Тинтерова

Ний се тръшкаме за новогодишната програма че била тъпа. А  днес по новинарския блок на БНТ, на Кош Луков тече съвсем сериозен разговор с астроложка. Толкова глупости се изсипаха, че ги затрупаха. Накрая се чуваха само едни немощни, женски приспиващи гласове…

Тази година, наедно с прогнозата за времето, ще има и врачка. Това ще е новата иновация. Стартъп.

Някои ще четат по звездите, други на ръка, трети ще гледат в кристално кълбо, а една специална ще прави вуду магии за дъжд или за недъжд, в зависимост, от Неговото настроение и нареждане.

По Бтв, заедно и именно с Хемикян и едно зомби от профсъюзите.

При Николаев ще има йога, който ще левитира и ще говори с отвъдното. Ще препредава въпросите на Николаев. Ще завършват горе-долу така:
– Днес везни е в козирога на металната свиня, вибрациите са силни и затва ви съветваме да си приберете половината пари под матрака Дормео или в превръзките либрезе. В краен случай, може и в праха за пране Омо. После пипнете три пъти мебелите от Айко, а тези от Икеа – по 4 пъти. След като излезете, с другата половина си купете Дуфалак, за да е меко и леко.
В края на краищата и врачките искат да ядат и да идат на Бали, кво….

Една журналистка пита със задгробен глас Васко Кеца, след като го разпитва подробно за концерти и турнета през последните 40 години:
– И струваше ли си ВСИЧКО ТОВА, според теб?
След този въпрос Кеца се самообеси публично на трите златни синжира с висулки с диаманти, 70000 карата, които му висяха на врата.

Прочетено във фейсбук профила: Виктория Тинтерова

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter