Думи и дела
Как им го написа Гроздан и какво мънкаха партийните мушмороци
Докато ние им гледаме сеира, те си уреждат келепира!


В петък Гроздан Караджов председател на сдружението „Граждански съвет“ публикува във фейсбук страницата Grozdan Karadjov своя гневен коментар за политическия промискуитет*, довел до срамното решение на народното събрание политическите партии да получават през 2020 г. бюджетна субсидия по 8 лева за всеки получен глас:

Докато ние им гледаме сеира,
те си уреждат келепира!

Доживяхме и в нашия парламент да се постигне пълен консенсус! И то по много важен въпрос – как да се похарчат парите, които плащаме като данъци.

Продължете да четете

Темата нямаше как да бъде отмината от Диана Янкулова в коментарното предаване „Неделя 150“ по Програма „Хоризонт“ на БНР. По-долу пускаме линк към участието в предаването на представителите на съюзилите се в името на субсидията БСП и ГЕРБ Христо Проданов и Красимир Ципов, както и на Йордан Цонев – народен представител от разбунтувалото се ДПС:

Бюджетът и субсидиите – политическата игра с избирателите

Читателите на АНАЛИЗИ БГ са самостоятелно мислещи личности и ще мога сами да си направят заключението къде думите звучат правдиво и къде се изговарят поредните алабализми.

 

*Промискуитет  се нарича практиката на безразборен избор. Най-често терминът се употребява за сексуалните контакти и означава безразборно избиране на интимни партньори.

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter