Survivor
Кратко упътване за оцеляване в Герберландия
Въобще, крайно време е да оставим разните служби и чиновници на мира и на спокойствие и да отправяме исканията си в писмена форма към телевизорите или към Му


Виктория Тинтерова

1. Ако на магистралите Му насреща ви изскочи кон, крава, овца или нещо друго, обърнете се към телевизора, телевизорът ще прати Румен Бахов, вие ще обясните проблема си и тогава Му ще се обади и ще разпореди моментална проверка на оградното съоръжение. Трябва поне 1 свидетел.

2. Ако ви отказват лечение, пък било то и на панарициум, обърнете се към телевизора. Ще пратят Вероника, Костова или Иванова да отразят събитието, Му ще види и ще разпореди моментална резекция.

3. Ако ви се отвори дупка на тротоара или улицата – вж 1 и2

4. Ако шофьор не спре на пешеходна пътека – вж. 1 и 2.

5. Ако ви откраднат нещо ….

6. Ако нямате път до селската си къща, разкопайте, открийте поне 2 черепа и 3 чирепа, по възможност с остатъци от украса вж. 1 и 2. Му ще самосезира и ще напраи път, за да може всички хиляди туристи да се насладят на находките. Или извикайте проф. Овчаров, защото това може да са черепите на третата жена на граф Дракула и любовника ѝ. Намерете снимки…

Въобще, крайно време е да оставим разните служби и чиновници на мира и на спокойствие и да отправяме исканията си в писмена форма към телевизорите или към Му.

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter