Нов скандал при патриотите: Сидеров поиска оставката и на Каракачанов!
Каракачанов: призиви през медиите не приемам



 

И Каракачанов да подаде оставка. И двамата с Валери Симеонов не издържаха теста на властта.  Всичко това, което направиха като грешки, е достатъчно. Да се мотаеш във властта само заради гъдела, за мен е перверзия!

Това изненадващо заяви в телефонно включване в ефира на „Офанзива” по Канал 3 лидерът на „Атака” Волен Сидеров, който сам пожела да говори.

Да напуснат постовете, да се съберем и да видим дали може да направим нещо истинско, дали можем да започнем начисто – да поставим приоритети за какво сме във властта, защото да се мотаеш във властта, само заради гъдела, за мен това е перверзия”, заяви Сидеров.

Той уточни, че това не е ултиматум, че го прави като приятелско предложение. „Искам да ги върна към разума, те загубиха връзката с реалността. Ако ме послушат – ще продължат, ако не ме послушат – ще завършат зле!”, подчерта Сидеров.

„Бях за оставката на Валери Симеонов още преди месец, но не ме послушаха. Призовавам вицепремиера Каракачанов също да подаде оставка и да видим дали можем да бъдем патриотичен блок, някаква формация, която да започне начисто – да поставим приоритети какво искаме да постигнем за българския народ. Ако не – всеки да си хваща пътя и да си тръгва.

Няма срок и ултиматум, правя го като приятелско предложение, което да ги върне към основните неща в живота, защото смятам, че и двамата малко позагубиха връзка с реалността, каза още Сидеров.

Призиви за оставка през медиите не приемам!”

Така отговори пред Епицентър. бг  вицепремиерът Красимир Каракаанов на призива на Волен Сидеров да подаде оставка, защото не е издължал теста на властта.

Ако е толкова загрижен, да дойде на Коалиционен съвет и там да си даде предложението, а не да ми дава съвети през медиите. Аз не пропускам да ходя на работа всеки ден, нека и той да тръгне редовно на работа”, контрира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Цялото поведение на Сидеров е двойствено – търси варианти при които хем да е във властта, хем да я критикува. Ако не желае да е в състава на „Обединени патриоти” – да го заяви ясно”, подчерта лидерът на ВМРО.

Източник: Оnovini.com, Канал 3, Епицентър

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter