Как Европейският парламент се самоубива, за да отмъсти на Орбан!


Унгарският премиер Виктор Орбан да напусне ЕНП. Той няма място в една формация с канцлера Ангела Меркел, защото в момента в Германия има клане на християни от имигрантите, поканени от канцлера. Това коментира пред Dir.bg  депутатът от ГЕРБ Георги Марков по повод на острите дебати в Европейския парламент и предложението на холандката Юдит Сарджентини (Зелени), която призова ЕП да подкрепи предприемането на процедурата по чл. 7 от договора за ЕС срещу Будапеща – лишаване от право на глас в Съвета на Унгария.

Считам, че Европейският парламент – каза Георги Марков, чрез лобито на Сорос, което е над 226 депутати, се опита да си отмъсти на Орбан за това, че няма шеф. И наистина Орбан няма шеф, Унгария е суверенна страна. Орбан 3 пъти е избиран с 2/3 мнозинство. Проведе референдум за мигрантите, завършил на 99 на 1. Европейският парламент е безсрамен, защото допусна всичко това, което се разиграва в Европа, да промени профила й, да има милиони мигранти, преминали  границите на суверенни държави не по закона и установения ред, прояви, които се наказват по нашето законодателство, например с 5 години лишаване от свобода.

“Елате, ще се справим” бе мотото на Германия към мигрантите. Справянето е следното – стотици невинни жертви. Ще споделя някои от последните случаи – малолетната Миа бе намушкана с нож от афганеца Абдула в град Кандел, и то на връх Коледа.  Афганистанецът получи едва 8 години присъда, тъй като го бил направил от ревност. И само заради това решение Германия трябва да бъде поставена под мониторинг за липса на върховенство на закона. Освен това малката Сюзане във Висбаден. Закланото момче в Кемниц и онзи ден идентично и в Кьотен. Източногерманците отново са на улицата след 1989 година. Забравиха, че унгарците участваха заедно с източногерманците при свалянето на Берлинската стена. Първата тухла падна в Германия през август, когато Унгария отвори границата с Австрия, за да минат десетки хиляди източногерманци от Будапеща в Западна Германия, а след това източногерманците от Лайпциг, Дрезден и Берлин отидоха и събориха стената. Тогава покойният велик канцлер на Германия Хелмут Кол, за разлика от Меркел, беше в Полша на посещение. А Меркел е в сауната, защото тя няма героично минало като Орбан, който през юни 1989 година е на площада и призовава руските танкове да напуснат страната.

Европейските бюрократи, начело с Меркел и бившия френски президент Оланд, докараха Европа до там да е със свалени гащи и да бъде пазена от страна като Турция. Тези хора не са на себе си да правят евроинквизиция на единствения министър председател в Европа, който е с ярко антикомунистическо минало още едва 24-годишен. А за това се искаше кураж. Очевидно това е предсмъртната агония на неолибералите. Кой е мислил, че Ангела Меркел ще докара германските християндемократи до най-ниския резултат през Втората световна война?

В момента това, което публикува “Билд”, е 28% подкрепа за тях. А германските социалдемократи са вече трета политическа сила. Ангела Меркел и хора като нея и Манфред Вебер, от когото съм крайно разочарован и не е никакъв християндемократ, допуснаха гей браковете и тържествуването на джендър идеологията. Мислили ли сте някога, че Италия ще се управлява от Салвини на практика и че “Пет звезди” ще спечели в Рим с 65%, че шведските социалисти ще слязат на най-ниския резултат от един век насам, че френските социалисти ще починат? Орбан беше ясен. Той каза: “Макрон иска да разбие ЕНП, всичко зависи от германците”. Очевидно силната личност на Орбан плаши Християндемократическата партия на Германия. Разочарован съм и от Себастиян Курц. И неслучайно Меркел и Курц бяха дълги години в коалиция с местните социалисти и затова я докараха дотук. Чудя се на Орбан защо досега още не ги е напуснал. Неговото място е в един съюз с г-н Качински в Полша, който извади социалистите от парламента, който е християнин и държи на християнския характер на Европа. Битката е християнска – да бъде ли Европа,  или не. Нито Макрон, нито Меркел говорят за християнство, те говорят за европейски ценности и същевременно, отнесени от вихъра, забравят, че най-важната ценност е животът и здравето на хората. Виктор Орбан гарантира живота и здравето на унгарските граждани. Унгария, заедно с останалите страни от Вишеградската четворка, е една от най-сигурните страни. Колкото до член 7, изключването на Унгария от Европейския съюз няма как да стане, защото ще има минимум едно вето на министър-председателя на Полша. Но разбира се ще има и повече гласове в тази посока.

Член 7 може да бъде гласуван в Европарламента, но окончателното решение се взима от министър-председателите на страните-членки на ЕС. Трябва да има минимум едно вето, като мисля, че ще има и повече – на Италия, на Чехия. Те не си дават сметка какво направиха при дебатите – да разпъват на кръст един герой – Виктор Орбан, който защитава Европа, и християнския характер на континента, който защитава сигурността в Европа. Вместо да си посипват главата с пепел и да се саморазпуснат, защото не могат да решат проблемите на Европа, те провеждат евроинквизиция.

Какъв ще е резултатът в Унгария – на следващите избори Орбан ще победи не с 2/3, а с 3/4, защото тази атака е безпрецедентна. Западноевропейските лидери нямат акъл в главата си, за да знаят, че Унгария е единствената страна през Втората световна война, чийто народ излезе на улицата да се бие със съветски танкове. Такъв кураж няма нито една страна в Европа след Втората световна война. Защо не идат сега да се бият французите и германците да освободят Крим, а само приказват? Забъркаха “Майдана”, пък сега плачат за Крим. Да отидат да го освободят, но нямат кураж.

През 1956 г. в Унгария бе предадена революцията и унгарският народ се би, а сега се опитват да бъде предадена демокрацията в страната, което разбира се, няма как да стане. Макрон щял да прави прогресивен фронт… И кое му е прогресивното на този фронт? Онзи ден във Франция един с нож утрепа 7 души. Миграцията на ножовете. Ще говори Макрон, че правото на защита било основно европейско право, а не правото на живот.

Затова ще има два европейски съюза – един Западноевропейски, в който след десетилетия етническите французи, примерно ще си останат малцинство в собствената родина, докато Унгария ще е на унгарците, Полша на поляците и т.н. Вместо да се занимават с убийствата, които стават в Европа, с престъпността, която разсипа континента, те са се хванали да се занимават с Виктор Орбан. Комплекси – нямат неговата биография, кой женен за маминка, кой женен за мъж, кой вечен ерген, кой не слага рокля. Това са западноевропейските лидери днес, които изключително много напомнят соцръководството на социалистическите страни от 1989 година, които не разбираха какво се случва в Европа. Това не е ЕС на европейските граждани, а на европейската бюрокрация, водена от един председател на Европейската комисия, който видимо ходи полупиян. Моята надежда е, че Орбан ще напусне ЕНП. Унгария ще остане член на ЕС, защото ще има вето, освен ако са решили да ликвидират ЕС тези, които ликвидираха християнството и традиционното семейство в Европа.

Жалко е, че се стигна дотук най-популярният политик в Европа, защитникът на европейските граждани, човекът, който изпълнява волята на своите избиратели, да бъде подлаган на инквизиция. Забравиха най-важното – нито една от страните членки с членството си в ЕС не е загубила суверенитет. Орбан не е васал, а Унгария не е колония. Голям позор на каката от Холандия Юдит Сарджентини, която внесе доклада, и на сбирщината, която я подкрепя. Няма да могат да пречупят Унгария, тя ще си е цветуща. До момента 17 милиона чужденци са пристигнали в тази страна, Орбан няма нужда от еврофондове, той е в отлични отношения с Китай, предстои му посещение на 18 септември при Владимир Путин.

Източник Blitz.bg

Продължение на темата:

Реч на Виктор Орбан пред Европейския парламент

следва

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter