Балкански пунти мари....
Как се върви след лидер, който не желае да поеме отговорност?
Корнелия Нинова обяви, че няма нищо общо с лидерите


Константин Мишев

След деветчасовото заседание на НС на БСП, при което Националният съвет на Столетницата пренареди листата за евроизборите, която Корнелия Нинова внесе на заседанието, председателят на партията написа във фейсбук профила си:

Няколко пъти, на последните заседания на Националния съвет, другари очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим. Това важеше до днес, до решението на Националния съвет, което уважавам. Оттук нататък- за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет. 

Обявеното от Нинова предизвика коментара на Константин Мишев:

Лидер (лидерка) ли е Корнелия Нинова? Имаше дни, когато се възхищавах на нейни решения и готовност за борба, въпреки че нямам нищо общо с БСП. Ами ценя опонентите си, когато покажат характер.

При последните събития Корнелия показа, че няма нищо общо с лидерите. Поредното разочарование. На мен ми стана мъчно как тази жена плю на всичко, което беше направила.

Как постъпва лидер (лидерка) ако е бламиран(бламирана) на висш форум на собствената си партия?

Или подава оставка, или поема отговорност и продължава битката

Корнелия Нинова не направи нито едно от двете възможни неща. Прехвърли отговорността върху колективния орган, който бламира нейната листа. Ами какво прави начело на партията при това положение? 

Или се оттегляш, или продължаваш борбата. Не….тя каза, че не би носила отговорност ако БСП загуби изборите. За какво при това положение да носи отговорност? За цвета на стените на “Позитано” ли? Или за мебелите в партийната централа. Много съм разочарован, наистина.
Балкански пунти мари….както казва Бойко Борисов.

Как се върви след лидер, който не желае да поеме отговорност? При това в навечерието на избори!

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter