Брекзит и отвъд...
КОНСТАНТИН МИШЕВ: Смятате ли, че е лесно Лондон да се съгласи да бъде управляван в Европейския съюз от две победени държави?
Опитвам се да разбера и позицията на хората, които гласуваха в полза на Брекзит


Константин Мишев

Колкото и да не ви харесва позицията на Обединеното Кралство…все пак би трябвало да се опитате поне да я разберете. За една цяла година Великобритания във Втората световна война се сражаваше сама с Хитлер. Франция беше пометена за няколко седмици. Германия беше окупирала половин Европа. Другата част колаборира с Хитлер. Както и Франция със столица Виши. СССР подкрепяше Хитлер през тази година.

Смятате ли, че е лесно Лондон да се съгласи да бъде управляван в Европейския съюз от две победени държави? Колкото и да се пудри френската роля и тази на де Гол….Франция все пак капитулира. За мен е победена държава.

Опитвам се да разбера и позицията на хората, които гласуваха в полза на Брекзит. Мисля на глас. Нищо повече.

Ами за малко Станишев да стане председател на европейския парламент. Защо Обединеното кралство да приема подобно нещо? Станишев да решава съдбата на Обединеното Кралство?

Разберете ме…опитвам се да разбера (простете за повторението) позицията на Острова.

Като българин ми се искаше Великобритания да е част от съюза….но в този случай се опитвам да вляза и в техните обувки. И ако бях англичанин сигурно щях да гласувам за Бекзит.

Източник: Фейбук

 

 

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter