Юлското утро 2020
МОНО ПЕТРА: Всички бели в тази страна са, че Маджо и подобни на него бизнесмени, не си показват данъчните декларации
Така че, да сте мислили, мили мои чисти души, когато трябваше…


Моно Петра

Умишлено изчаках да мине време, за да напиша този пост, който се явява продължение на предишно мое слово “Дайте да се определим, кой кой е в тая държава и да не се мешим”

Изгледах видеото, в което се споменава Маджо, като плашило за кампанията на Христо Иванов.

Откъде накъде бъдещият министър-председател трябва да се притеснява от това, че някой ще го свързва с бизнесмен, който притежава банка, петролни фирми, царския отбор в България и една камара други бизнеси? Бизнеси, за които не знам и не ми е работа да ги знам.

Вероятно същото това политическо плашило издържа около десетина хиляди семейства, които си изкарват хляба почтено и са гласоподаватели в тая страна. Значи ли, че като се вземе властта, тези хора трябва да останат на улицата, защото някой е решил, че шефът им е прокажен? Дайте да се разберем, Маджо десен капиталист ли е и като такъв има ли право да подкрепя политически проект, или трябва да работи и да пълни хазната с данъци с петното престъпник? Ако за Христо Иванов агитката на Славия не би представлявала интерес по обективни причини, то си мисля, че ако е политик, служителите на Маджо трябва да представляват интерес за него като гласове.

Същата е ситуацията с ТИМ, на чиято авиокомпания всеки се е возил, застраховал или ползва техните банкови услуги. Така че, да сте мислили, мили мои чисти души, когато трябваше… Сега тия хора са капиталисти с работна ръка, която издържа половината български семейства, другата половина е държавна администрация.

Ако Христо Иванов се ограничи до силициевия бизнес, то той никога няма да мине осемте процента, което автоматично го прави неефективен или в най-добрия случай патерица на същите тия бизнесмени, срещу които скачате като ужилени. Всички бели в тази страна са, че Маджо и подобни на него бизнесмени, не си показват данъчните декларации, а политиците търсят срещи задкулисно с цел да бъдат подпомогнати от тях.

А капиталът, мамка му, иска, иска много, щото е шибан капитал! Така че е право онова момиче на протеста с плаката “Смърт на капитализма”, което с такава стръв осмивахте! Смейте се, вие сте същите!

Прочетено във фейсбук профила Mono Petra

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter