Болката отляво
ПЕТЪР КЪРТЕВ: Да ви кажа истината, скъпи социалисти, хората не виждат във ваше лице алтернатива
Ние "вечните" ви подкрепяме и после берем ядове!


Петър Къртев

Текстът на г-н Петър Къртев е качен във фейсбук групата БСП за България близо 15 часа преди Корнелия Нинова да подаде оставка като председател на Столетницата.Получихме го като съобщение и го публикуваме, заради професионалното си верую, че всеки коментар от ляво и дясно, който обсъжда важни обществени теми, трябва да намери своите читатели.

ДА ВИ КАЖА ИСТИНАТА, СКЪПИ СОЦИАЛИСТИ

Първо пак Ви прецакаха, чрез методите на Коза Ностра!

Второ, по-важното – с доста хора говорих и масовото мнение е, че нямат усещане във Ваше лице на АЛТЕРНАТИВА! Затова не излязоха!

Един път го направихте с Радев и България спечели! Ние “вечните” Ви подкрепяме и после берем ядове! Какви са тези войни, които водите там? Докога?

Европейски избори се печелят не със зайчарници, суджуци и скици на къщи и апартаменти!

А, как се разпределят и използват структурните и кохезионни фондове, т.е. как Европа помага на нашия бизнес технологично да се обнови, как се разпределят субсидиите в селското стопанство, изграждането на инфраструктура, като ж.п. линии, магистрали, мостове! Ще пускаме ли, или не имигранти от Занзибар? Каква е политиката в областта на екологията, защото въздуха, който дишаме и водата, която пием са все по-мръсни!

Как се харчат Европейските пари?

Тук трябваше да използвате факти против корупцията! И тогава хората ще разберат, че когато парите от европейските фондове не се използват целево, се купуват апартаменти с тераси, гаражи и асансьори, къщи за гости за милиони!

Не, че хората не знаят, ама Вие ги изплашихте с тази канонада от обвинения!

И да Ви кажа честно, с Елена работата стана малко, като Станишев и Пеевски! Дайте да изберем Пеевски за шеф на ДАНС, щото той може да се справи с Бойко! Ако не, правителството пада! И в двата случая, хем правителството падна, хем сега изгубихте изборите, докато

БОЙКО СИ ОСТАНА!!!

За да биете Бойко:

Първо си направете екип от социалисти-специалисти!

Второ – изберете председател с визия и аура, който да обединява, а не да разделя!

Трето си оправете идеологията! Знам, че това е най-трудното и дори в Европа нещата са трудни! Тук мога да Ви помогна. Написал съм го в статията За социалистическата идея и нейното бъдеще  Ами прочетете я!

Четвърто – имате програма и я следвайте!

Пето – битка за коалиционен партньор!

Когато направите това, хората ще Ви подкрепят!

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter