Поглед отвън
PATTY K. BISKI: Една отчайващо плоска хитрина
БСП е само част от пъзъла, който изгражда картинката на създаващата се полицейско-прокурорска държава


Снимка: БГНЕС

Много коментари имат една и съща водеща мисъл:

Който  защитава Радев е червен и продажник. Десни хора не могат да защитават едно кремълско мекере! Почнаха го! Пада му се!

Точно на тази отчайващо плоска хитрина се е разчитало при огласяването на атаката на Радев, независимо от пълната и очевадна липса на сериозни аргументи за провеждането ѝ. Разчитало се е и на пословичната юридическа неграмотност на населението, което нито си знае правата, нито си познава задълженията и затова няма никаква реалистична преценка за случващото се сега. Както е нямало и за случващото се преди!

ВЕСИСЛАВА ТАНЧЕВА: Не очаквайте от Гешев друго, освен PR-ски фасони и гаргоплашене…

Разчитало се е на верните лакеи и глашатаи, преоблечени като журналисти, за да бият барабаните в прослава на милиционеро-мутро-обслужващия главен прокурор. Разчитало се е на мълчанието на “основния враг“ – БСП, защото тая партия нито е основна, нито е враг, а е само част от пъзъла, който изгражда картинката на създаващата се полицейско-прокурорска държава!

ИЛИЯН ВАСИЛЕВ: Искат да ви управляват хора като Гешев, които не са избирани от вас и от мен

Бая овце е вкарала в кошарата с тази показна “прокурорска” акция нашата мутро-ДС, като гледам! Много от тях – десни, псевдо-десни, полу-десни, но всичките – все “радетели за правда”! За да останат навън само вълците, които да се справят с кучетата.

А те – кучетата, са единствените в момента, които са в състояние все още, да защитят президенската институция, конституцията и законите, произтичащи от нея! С една дума: Демокрацията!

Прочетено във фейсбук профила  Patty K. Biskiзад който се крие талантлива българска журналистка, живееща в Милано

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter