Управление на кризите
ВЕСИСЛАВА ТАНЧЕВА: Цв.Цв. може да е заличен от сватбената снимка на ГЕРБ, но кумовете са си там, шаферките също!
Пашата, Саздов, Котараците, кръгът "Банкя" и битите братовчеди – те остават


Весислава Танчева

По правилата за овладяване на политически кризи Цв.Цв. беше уволнен и публично унизен от шефа си.

Ще изгорят – за да свети шефът! и неколцина от най-често свързваните с него кметове и местни велможи. Какво ли треперене пада в Плевен, Добрич, Велико Търново, Хасково,, Пловдив, Благоевград и т.н?

Аз не мисля, че ще падат много “големи” глави, защото все някой трябва да прави избори наесен. Но без съмнение ще има сълзи и печал по районните кметства. В Божурище и район Северен в Пловдив вече плачат.
Ще има и други – така пише в умните книги по овладяване и контролиране на кризи. Но няма нужда да са много – падналите, от светъл пример, ще бъдат превърнати в ужасно предупреждение и оцелелите ще си направят точни сметки.

Мисля, също така, че първи ще дадат фира активисти, с нещо накривили капата на Пеевски. Както и че колкото и да е корумпиран, кметът на Пазарджик ще оцелее… Щото е независим, разбира се!

Остава загадка само едно – кой оттук нататък ще изпълнява поетите от ЦвЦв ангажименти? Кой ще спазва обещанията за разпределяне на местни баници и колко фирми на хранилка ще фалират?
Понеже и такива ще има, нали е ясно?

Накрая, Цв.Цв. може да е заличен от сватбената снимка на ГЕРБ, но кумовете са си там, шаферките също!

Пашата, Саздов, Котараците, кръгът “Банкя” и битите братовчеди – те остават и още не е написана оная умна книга, която да овладее толкова дълбока криза, вЕрвайте ми!

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter