Мутроморие
СПАСИ ВАРНА: Смъртта на българския туризъм е предизвестена…и очаквана
След като погребаха образованието, здравеопазването, пенсионната система, сега е ред да погребат и туризма


СПАСИ ВАРНА

Катастрофален летен сезон по Черноморието. Това беше потвърдено и от Регионалната туристическа камара в Бургас, която отчита от 15 до 20% отлив на туристи. Много хора работещи в сферата твърдят, че до сега толкова слаб сезон не е имало. Но не е нужно да ни го казват от туристическата камара – достатъчно е да се разходите до Златни Пясъци и да видите с очите си за каква трагедия става въпрос.

След като погребаха образованието, здравеопазването, пенсионната система, сега е ред да погребат и туризма. Имайте предвид, че единствено този отрасъл в България се ползва с преференцията на намалено ДДС.
Но какви туристи искате да има? Огледайте се хора!

Нека говорим за Варна – градът не е почистван основно. Навсякъде има кал, мръсотия, занемареност. Няма тротоари. Половината град е строителна площадка.Чужденци се оплакват постоянно. Неуредица и и запустенялост.

А в същото време се строят 5 звездни хотели с космически цени насред пътища с дупки – пример Дружба. Как искате да дойдат тук хора и да харчат пари? Кой да дойде? Освен някой объркан друг не знаем кой.

И Българите масово вече предпочитат Турция и Гърция, където цените са сходни, но качеството на светлинни години напред.

Цялото Черноморие е раздадено на бивши мутри от прехода. Очаквате стратегия от хора свикнали само да рекетират и прибират пари ли? Смъртта на българския туризъм е предизвестена…и очаквана.

Сега, нека министърът на туризма Ангелкова да излезе и да ни обясни отново как Черноморието не било презастроено и как всичко е наред…

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter