Шоуто на Слави е непотомяемо, защото то е самата Система
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ: БТВ не гони Трифонов, хората зад кадър, които го финансираха толкова години, сега просто го пренасочват
Не трябва обаче да забравяте върху чии рамене стъпи Слави и кой бе Мастера – Големия Тодор Колев


Илиян Василев

Идеята че Слави Трифонов ще направи партия, която да бъде извънсистемна е абсурдна. Ето 19 години в ефир, в най-гледаното ТВ време – привилегия, която означава само едно – финансиране и системност.

Трифонов цитира сривът на страната от 33 до 111 място по свобода на словото, но нали през цялото това време той даваше трибуна и властта, забавляваше и анестезираше народа, та едва в средата на лятото 2019 година успяхме да направи протестен митинг.

Шоуто на Системата, което се прави на антисистемно?

Чалгата, която приспа народа и сега …. революционер!?
Спомнете си гостуването на Бойко Борисов и всичко ще ви стане ясно.
Сега Слави влиза в политиката точно в момента, в който има реална вероятност ГЕРБ да изпусне контрола. Задкулисието у нас никога не е оставало случайността да реши кой да управлява. Основен играч – досега ГЕРБ – и няколко подгласници и резерви. Както в Парламента – всички са обвързани от Системата. Несъгласните за вън.

Трифонов е ключовата, медийната част от големия проект Мултигруп, който се реализира основно от Пеевски – просто в друга сфера. Да сте го чули изобщо да говори против Пеевски?

Няма съмнение че ще взаимодействат с Мая Манолова, която също е част от статуквото. Нали за това я издигнаха на този пост, който и идеален за спечелване на народната любов.

Основната му цел е да обере протестния вот и да го вкара в политкоректно направление – да не вземе случайно да избие в посока анти Русия (любимата му тема) или извънпарламентарната опозиция да го овладее.

Проект за български Зеленски. Не отричам че има място. Но системността му не трябва да ви убяга от поглед. БТВ не го гони, хората зад кадър, които го финансираха толкова години, сега просто го пренасочват, защото магията на Борисов отслабна и нещо трябва да го замести.

Ще излъже доста хора – отново, спомнете си интерювото с Борисов – с този горчив и неприятен вкус ще останете след и ако той успее да се намеси в политиката.

Но докато ви разочарова в ефира че ви забавлява – ако не обичате чалга, с Краси Радков, ако и неговите шеги не обичате, от време на време ще кани интелектуалци и интересни хора.

Има и доста попадения – конкурси деца, човешки каузи. Това трябва да се признае. Но всичко е за да може да влияе върху политиката.

Ето разликата с Господари на ефира – в момента в който станаха критични и ги изгониха. Шоуто на Слави е непотомяемо, защото то е самата Система. От там харесвам Иван Кулеков – той прави страхотни неща – но е гастролиращ самотник.

Не трябва обаче да забравяте върху чии рамене стъпи Слави и кой бе Мастера – Големия Тодор Колев. Не случайно предаването на Тодор Колев беше спряно по БНТ, и година след това тръгна Слави по частната БТВ. Кукловодите – The Show Must Go On. И да контролират вашия избор.

Източник: Фейсбук, още коментари за новата роля на шоумена:

Вреден във всяко свое амплоа
ГЕОРГИ АНГЕЛОВ: За каква промяна бълнувате, когато той Е статуквото?
Слави не е яхнал чалга културата и опростачването, а е техния дух и душа

Превърнахме наистина държавата в цирк!
ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: Чалгарят – Европеец

ТАТЯНА КРИСТИ: Толкова ли ви е ниска летвата, бе хора?

АЛЕКСАНДРА БОЖИМИРОВА: Не искам повече полезни глупаци да ми залагат бъдещето на рулетка

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter