#Поетът и политиците
НИКОЛАЙ МИЛЧЕВ: Дотам се докарахме, че без Бойко Борисов не може да се управлява
Приказките на Кирил Петков, че "кандисват" на ГЕРБ, но без ББ, са си ачик покана за танц


Николай Милчев

Гледам и слушам какви ги приказва Бойко Борисов в Димитровград: Промяната занулила България, чака ни перфектна буря напролет.

И както винаги – кисел, намръщен и нагъл

Яд ме е, та едва се побирам в кожата си, и най-много ме е яд на мене си. Яд ме е, че всеки път, ама всеки път вярвам, че нещо ще помръдне нагоре, че малко ще просветне, а то се срива надолу и потъмнява. Никак не искам да го казвам, но и след тези избори, които идват, и след следващите, които ще дойдат напролет, без Бойко Борисов и ГЕРБ няма да може да се управлява. Никакви Промени и никакви Константи (ДБ и БСП) няма да могат да управляват. Видяхме ги, нагледахме им се. За ИТН не си струва да се споменава.

Дотам се докарахме, че без Бойко Борисов не може да се управлява. Най-вероятно, малко по-късно – и  без ДПС, под една или друга форма. А приказките на Кирил Петков, че “кандисват” на ГЕРБ, но без ББ, са си ачик покана за танц. Сега казва без ББ, утре ще го преглътне – в името на България и на доброто. Мир да има.

Пепел ми на езика, но го мисля и го казвам.

И знаете ли какво ще стане, като почне да управлява Бойко Борисов?

Ще направи точно това, което сега разправя, че няма да направи – и  с газ, и с ток, и с оръжие. Ще направи обратното на секундата и всички ще му ръкопляскат и ще са доволни.

Ще настане диверсификация наобратно, както си му е редът

Между другото, това с диверсификацията наобратно тайно го желаят всички политици, но чакат някой друг да го направи, а те после да го плюят.

Чака ни Бойко Борисов, да си го знаете.

Прочетено във фейсбук профила Николай Милчев

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter