Право, куме, в очи
ОГНЯН БОЮКЛИЕВ: БСП е опасна партия, партия на лъжата, партия враг на България!
За лявото пространство, за лявата идея няма по-голяма задача от унищожаването на БСП или поне от изтласкването ѝ на дясно, там където ѝ е място!


Огнян Боюклиев

БСП отдавна е в състояние на катарзис! Катарзисът е рязък преход, които води или до обновление или до смърт! За съжаление при БСП прехода е бавен, а не рязък, но твърдо води до смърт!

БСП отдавна умря като лява партия! Днес в ръководството ѝ са хора, обогатили се от прехода, преки участници в грабежа, приватизатори и други икономически активни лица по времето на управлението на Иван Костов и СДС! Времето на Станишев и Орешарски, също беше време за активен грабеж от елита на БСП!

Част от информацията е публична, вижте кои бяха в бордовете на енергийните дружества! Вижте им декларираните имоти! Примерно Желю Бойчев няма само четири апартамента, а точно 31 имота, тридесет и един, придобити за по-малко от десет години!

Всъщност няма още смърт на тялото, наблюдаваме бавна смърт, мъчителна, агония

Защо още са живи? Поради два фактора:

Първо. Основната част от тези, които продължават да гласуват за БСП са честни и достойни хора, но просто са измамени, че гласуват за БКП, или за БСП такава, каквато беше до 1997 година!

Второ. Създадената от Луканов и Костов олигархия продължава да налива пари в БСП и да контролира ръководството на тази партия-банда. Те, БСП нямат никакъв шанс да получат властта на избори, но все пак потенциалът им е около 400 хиляди гласа, плюс – минус още 100 хиляди. Кръгът около Гергов са по-големи реалисти, те поне открито призовават да се прави коалиция с ГЕРБ.

За лявото пространство, за лявата идея няма по голяма задача от унищожаването на БСП или поне от изтласкването ѝ на дясно, там където ѝ е място!

БСП е опасна партия, партия на лъжата, партия враг на България!
Лявата идея е жива, там на Запад, в Европа! У нас ще е възродят децата, ако я има България! А за да е има България БСП трябва да изчезне политически!

Източник: Фейсбук

 

 

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter