Глас от чата
СТАНИСЛАВ ЯНКОВ: Смачкването на доходите би било краят на така наречените партии на промяната
БСП не спря да изнасилва своите поддръжници през цялото време на съществуването си, включително и през управлението на Борисов и ако продължи така – ще изчезне от политиката


Станислав Янков

 Снимка: Даниел Инков: Протестиращите на „Позитано“ 20, 25 юли 2021 г., https://bnr.bg/

 

Ако БСП постъпи като при Станишев с НДСВ някога – очевидно  ИТН е наследникът на някогашното НДСВ – и се върне някогашното приватизиране и разпродаване на държавната, общата собственост (основно към кръгове, свързани с ДПС и с Русия) – сривът  на БСП на следващите избори ще продължи.

БСП не спря да изнасилва своите поддръжници през цялото време на съществуването си, включително и през управлението на Борисов и ако продължи така – ще  изчезне от политиката.

Левицата може да направи компромис данъците да не се качват, но в замяна не може да приеме никакви приватизации.

 Мнозинството хора буквално се отвращават от разграбването на държавната собственост от лица, които нищо не са създали – дори  едно-единствено държавно дружество. Виждат се и печалните резултати от приватизациите досега – всички  до една.

За доброто и на БСП, и на ИТН, и на всички останали формации срещу Борисов е, дори да не си и помислят да забавят темпа на ръст на пенсиите и доходите, наложен от Борисов или тръгват надолу още на следващите избори и дори може отново да върнат Борисов, вместо да го отстранят от политиката.

Смачкването на доходите би било краят на така наречените партии на промяната и за тяхно добро е даже да не си и помислят подобна идиотия. Залогът е твърде голям – запазването  на България като демокрация.

Коментар под публикация в корпоративната фейсбук страница: БНР Новини: Националният съвет на БСП даде мандат за продължаване на преговорите с ИТН

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter