Местни избори 2019
ТАТЯНА КРИСТИ: От какъв зор ще вкарвате в листите си отцепниците от ДБГ точно за тези избори?
Аз нямам нищо против свестни хора от ДБГ и СДС да се разкарат от безсмислените си партии и да се влеят в ДБ на базата на морални принципи, а не заради места в листите!


Татяна Кристи

Знаете ли защо много хора изоставят подкрепата си към ДБ? Защото им писна от тъпите им партийни игрички! Като един техен поддръжник, който е доста изнервен напоследък от тъпизмите им, искам да изразя възмущението си от нефелните им опити да се правят на алтернатива с поредния безпринципен ход – да вкарват в листите си отцепници от ДБГ на Кунева, които чакаха Годо, докато им светне, че тази партия е безалтернативна дори и за повечето си висши кадри, които няма как да продължат да правят политическа кариера в тази мижава структура.

Зеленогорски реши да напуска ДБГ в 12 без пет преди изборите, защото Божието провидение го „осветли“, че е време да се мести на място, където има повече шансове за продължение на политическата си кариера. И ДБ гордо обяви, че ще работи с отцепниците от ДБГ и ще ги понастани из листите за местния вот. От какъв зор, питам аз?! От какъв зор ще вкарвате в листите си хора от ДБГ точно за тези избори? От какъв зор ще ги награждавате по този начин? Свършиха ли се умните и красивите хора от партията ви, че трябва да вкарвате хора на Кунева на мястото на тези, които от години ви бутат битките и кампаниите?

Аз нямам нищо против свестни хора от ДБГ и СДС да се разкарат от безсмислените си партии и да се влеят в ДБ на базата на морални принципи, а не заради места в листите! Да поживеят като редови членове, да поработят като доброволци както останалите, да си заслужат мястото в листите, дето се вика!

Зеленогорски, щото е много “уникален,” и той щял да прави нов проект. Размножението на глупостта няма да спре с така наречените десни. Ама нека, явно ви харесва да ви се подиграват дори и бабите от бсп като ви гледат колко сте “умни.”

Това, което искате да правите, ДБ, е безпринципно и обидно за редовия ви партиен член както и за безпартийните ви симпатизанти. Но вие надали ще схванете за какво ви се говори. За пореден път!

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter