Размишления на тулупа
ЦОНЬО БОТЕВ: Кога ще спрете да “внасяте” заразени български граждани от чужбина?
Не пей ми се, не смей ми се…


Инж. Цоньо Ботев

Много ми се искаше да мълча до Гергьовден. Но не е възможно при такива малоумни управляващи. Ще отварят заведенията на открито. Но масите трябва да са на 2,5 м… На следващия ден става 1,5 м… За столовете не става дума. Те на какво разстояние трябва да бъдат? А как може да се предаде вирусът ако двама души стоят с гръб на столове, които са на 0,5 м един от друг? Има някакъв проблем ли? Ами ако някой мисли така, да не сяда.

Не, просто не трябва да пиша! Никога не съм си и помислял, че такива малоумници ме управляват.

Няма да се учудя ако утре масите могат да се разполагат на 1,13 м. и смешният министър да издаде още по-смешна и противоречаща на елементарните изисквания заповед. Каквито са всичките му досегашни.

Не вярвате, че е така? Ами погледнете ги! Те не отговарят на елементарните атрибути, на които да отговаря една заповед. Всичко е ясно, но ако прочетеш и 26 предишни заповеди. И накрая не е ясно кой отговаря за контрола и за кого се отнася заповедта. Но какво да се прави? Така ги “учат” юристите в милиционерското училище!

Апропо, кога ще спрете да “внасяте” заразени български граждани от чужбина? Нямали били медицински осигуровки в страните, от които идват! Че те и в България нямат. Но сеят зараза!

Прочетено във фейсбук профила Цоньо Ботев

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter