Ни лук яли, ни лук мирисали
АННА ЗАРКОВА: Малко е да се каже, че това е предателство
Пучът с неплатените отпуски на т.нар. "шефове на служби"


Анна Заркова

Туй било, онуй било, ама е факт, че като се смени правителството на Борисов с правителството на Янев, шефовете на българските служби за сигурност спряха да ходят на работа – прибраха се при жените си у дома. Така те дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат лично на Бойко или на партията му, или Бог знае на чия друга партия или корпорация…, но тъй или инак – не принадлежат на България.

Не са на държавата ни – това  е ясно

Язък, че ние българските граждани им плащахме сума ти време от данъците си огромните харчове и заплати.

Освен, че не са на българската държава, тия господа – началниците  на ДАНС, на ДОТИ и на разузнаването – очевидно  не са и на НАТО. Напуснаха си постовете като нищо – и  ни лук яли, ни лук мирисали. Язък, че цялата тая мощна организация на Северноатлантическия договор, като някоя будала ги изучи в курсове и им даде сертификати безплатно!

Те не принадлежат и на Европейския съюз за сигурност, значи. Щом така зарязаха отговорните му задачи, пратиха по дяволите цялата му стратегия за глобалните заплахи, загърбиха войните, бомбите и пожарите, дето горят на хвърлей място от границите ни и си легнаха на диваните – да  чакат нови избори, та да видят евентуално ще им изнася ли новата власт, или няма да им изнася.

Световен срам

Малко е да се каже, че това е предателство. Това е срам – световен  срам, чиято воня ще носят незаслужено и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на родината.

Знаехме си от години, че в българската политика нищо не е толкова невероятно подло, че да не може да се случи, а и да си намери ходатаи в чужбина. Но пучът с неплатените отпуски на т.нар. “шефове на служби” окончателно ни убеди, че никое живо чудо няма да ни подмине.

Прочетено във фейсбук профила Анна Заркова

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter