Фейсбук фейлетон
ВИКТОРИЯ ТИНТЕРОВА: Естетичен и културен шок от ранна сутрин!
Ми искали са хората да покажат на обикновения електорат, на варените жаби, на главанаците и на простите като Него, че в ядрените централи работят обикновени хора и умеят да се забавляват с ядрените неща


Виктория Тинтерова

Изумително, драги читатели, естетичен и културен шок от ранна сутрин!
Песен по случай годишнина на ядрените градове! Шефовете на ядрената централа Козлодуй записали песен! Клатят се и пеят на микрофон. Парапапапаааааа.. лала-лала… Струвало 20 000 лева. Около. Теменужка Петкова вика:

– Е ся, 20 000 лева, ми не е пък чак толкова много – нацупи  устенца и продължи – На  мен костюма ми струва около 2 иляди, щото плат доста…, пътъците – напОлвин, чанчката на Лили .. бе 20 000 са малко тоалетчета за няколко – две-три дипутатки. Дет се вика – половин кувьоз е тва, вие за 1 седмица с капачките я докарвате тази сума….

Ми искали са хората да покажат на обикновения електорат, на варените жаби, на главанаците и на простите като Него, че в ядрените централи работят обикновени хора и умеят да се забавляват с ядрените неща. Те в свободното си време дори играят мачлета с уранови и плутониеви топки! Няма страшно, електорат! В ръцете на широко скроени веселяци е ядрената централа, не на някви типове!

Помните ли оная история, дето самолет зел да пада и стюардесите, за да не плашат твърде хората, застанали на пътеката и запяли:
– Лявото крило гори, тралала-ла….

П.П. Другите тъпотии, дето шевстват по сутрешните блокове не могат да стъпят и на малкия пръст на тази вселенска глупост, така че ще ги отминем с презрение…. И срещу “Усмивка за теб” да тичат Николаев&Ади и Хемикян, а именно и заедно, не могат да ги стигнат, могат само да мечтаят за такъв разкош! Даже Гала, боищата между траки и гримирани до ушите славянки на брега на морето…., даже двата сериала по Нова…, дори и на Веско Маринов му увисна устата в черна завист, дори Трюдо и извинението му за боядисаната физиономия…. не могат да ги стигнат.

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter