Колко са опозиционните партии и медии
ИВАН БАКАЛОВ: Откога опозицията на властта стана нещо нередно?
Може би в пожарникарския райх опозицията трябва да приглася на властта?


Иван Бакалов

Властта и прилежащите ѝ медии развиват идеята, че БСП се заигравала с водата и страховете на хората. Това го представят като нещо подло и незаконно.

Откога опозицията на властта стана нещо нередно? Нали това ѝ е работата на опозицията? Или може би в пожарнникарския райх опозицията трябва да приглася на властта? А за какви страхове на хората става дума?

Те в Перник не се страхуват, те просто останаха без вода

Основната теза на властта е, че комунистите са виновни, не държавата, а кметовете са източили държавните язовири… А ресорният зам.-министър Нанков отказвал месеци наред да приема кметове, които не са от ГЕРБ, опитващи се да поставят въпроса.

Такава наглост изглежда не е имало в българската история, заедно със съучастието на медии.

В тоя ред на мисли – кои  партии са опозиционни в България? Подобно поведение има БСП, макар там някои от хората ѝ видимо да подкрепят Борисов и да правят сечено на лидерката си. И сега ще изкарат БСП виновна, че единствена се държи като опозиция. Айде, къде са другите?
А кои медии се държат критично и опозиционно? БНТ? Нова? бТВ? Хекимян, Ризова, Баджаците ли са смелите журналисти? Или Мон Дьо, Николаев и колежката му?

“Дневник”, “Капитал”? Колко са? Да вземем да ги изброим опозиционните партии, кои са? Или критичните медии?

Прочетено във фейсбук профила: Ivan Bakalov

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter