Втория акъл
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ: Ние с вас отново ще плащаме за ура-репресиите на Гешев-Пеевски и Борисов
Ако Божков е печелил по 200 милиона лева на година, не смея да мисля, за колкото пари ще бъде осъдена държавата


Илиян Василев

Ето и първата сметка на ура-репресиите на тандема Гешев-Борисов срещу Божков и Националната лотария. Поради идиотския начин на юруш прекратяване на Националната лотария, от днес законът е в сила, без да се предвиди преходен период, за да се изчистят талоните, които са платени от търговците и затворят правните отношения на Националната лотария с посредниците. Сега са се натрупали 35 милиона лева в талони, които не могат да бъдат продадени, към тях трябва да се добавят и печалбите, които няма да могат да бъдат изплатени, тъй като Националната лотария е с блокирани сметки. Тоест търговците и спечелилите заедно са ощетени от този законодателен акт, приет под диктовката на прокуратурата. КТБ

Гешев е като ураган, руши без оглед на последиците Нали не се взема от “неговото”

Законодателството не може да се смята за форс мажор и ….. колективния иск ще бъде отправен към държавата. Тоест ние с вас отново ще плащаме за ура-репресиите на Гешев-Пеевски и Борисов.

Това по никакъв начин не отменя възможността и правото на самия Божков да осъди държавата за това ревоюционно законодателство, без преход. Напомням, не е проблем, че държавата взема решение да се прекрати този тип хазарт – лотарии, а в начина по който го прави, като тук основанията на частника могат да бъдат както срещу пропуснатите ползи заради липсата на преходен период, а най-вече заради дискриминацията между частен и държавен бизнес.

Ако е печелил по 200 милиона лева на година, не смея да мисля, за колкото пари ще бъде осъдена държавата. Особено ако са накърнени права на чуждестанни акционери.

“Утешителна” е нервността в която новия първи прокурор на републиката съветва политиците да не му дават съвети, което е най-естествено желание при вида на тази въпиеща некомпетентност, а да се съсредоточели върху приемането на изменение в Конституцията която да му позволява да преследва приватизацията и точно и само по времето на Иван Костов. Той направо заповядва на законодателите?!

Още една причина за нови искове срещу държавата.

Предупредих, този човек е опасен защото е най-лошото съчетание между интелект и професионализъм от една страна и амбиции от друга.

Прочетено във фейсбук профила: Ilian Vassilev

 

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter