Търкаля ли се властта по улицата?
ИЛИЯН ВАСИЛЕВ: След време Борисов ще ни изглежда като Елцин, готвят ни нов Путин
Докато атакувате видимото лице на модела – Бойко Борисов, не забравяйте Архитектите и Държателите на Статуквото – олигарсите


Илиян Василев

Ситуацията у нас се развива с бясна сила и в посока, която не е лесна и бърза за разпознаване. Борисов вече не е всесилен и олигарсите му подготвят подмяна и унизително изпращане в “заслужен отдих”. Следете какво става по НОВА и някои действия на прокуратурата.

В същност кръгът Доган – Пеевски – Домусчиев реално държи основните лостове на властта. В допълнение още няколко крупни олигарси.
В известна степен те вече започнаха да се подиграват на Борисов, и да го унизяват, като вършат доста неща без изобщо да съгласуват с него, но които се плащат като политическо доверие от ГЕРБ. Африканската чума е едно от тях…Банките са друго…

Енергетиката е трето. Там Ковачки е основният играч и Борисов гледа вече отстрани. Никой не се съобразява с него. Вижте кои бяха последните назначения.

Така ако протестите се свръхфокусират само върху Борисов и забравят за държателите на Системата, ще си получат нов Борисов и нов Цацаров и същите юнаци на власт. Слави и Мая М. са резервни и помощни играчи.

Трябва тотална промяна и демонтаж на корупционния модел

Така че не забравяйте Архитектите и Държателите на Статуквото – олигарсите, докато резонно атакувате видимото лице на модела – Бойко Борисов.

След време той ще ни изглежда като Елцин, готвят ни нов Путин.
За това не губете време – включвайте си и ангажирайте и други в протести. Само улицата е нашата колективна застраховка.

Източник: Фейсбук, още коментари по темата:

ИЛИЯН ВАСИЛЕВ: Дойде време разделно – или България или Пеевски, Доган и Ковачки
Борисов като не може да се справи с Пеевски, Доган, Ковачки и мутрите, да остави улицата да го направи

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter