Бий, за да те уважават!
ЛЮБОМИР МИХАЙЛОВ: Тогава Морфов не е драскал по вратите, Морфов задрасквал ДЕСПО
Упреквам журналистите, артистите, администрацията, обществеността за гюрултията около Морфов и за тишината около ДЕСПО, талантливия художник на Народния театър


Любомир Михайлов

Александър Морфов дисциплинарно уволнен от Народния театър. Талантлив, наистина, режисьор на Народния театър. Могли, уволнили са го гадините! И с право роптаем.

И си спомням времето, когато Александър Морфов, колкото пъти срещаше Стефан Десподов – ДЕСПО, талантлив наистина плакатист на Народния театър, толкова пъти го уволняваше от Народния театър.

Уволняваше го без да го е назначавал

Цитирам Стефчо:

Плакатът трябвало да бъде снимка на артистите, пълни глупости съм рисувал, кой съм бил аз, че да не съм го слушал… и т.н. и т.н.”

Морфов е в Русия, директорът на театъра, който и да е той през годините, назначава ДЕСПО, върне се Морфов в България, Морфов уволнява ДЕСПО, отиде Морфов в Русия, директорът на театъра назначава ДЕСПО, върне се Морфов от гастрол в Русия, Морфов уволнява ДЕСПО.

Тогава Морфов не е драскал по вратите, Морфов задрасквал ДЕСПО

И така – до края на света, който Стефчо Десподов прекалено рано напусна, Бог до го помилва. Не го упреквам Морфов. Толкова му е акъла, толкова разбирал от плакат.

И евалла на ДЕСПО, че не го слушал

Упреквам журналистите, артистите, администрацията, обществеността за гюрултията около Морфов и за тишината около ДЕСПО, талантливия художник на Народния театър.

Прочетено във фейсбук профила Lubomir Mihailov

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter