Расте, но не старее и боледува от детски болести
СПАСИ СОФИЯ: Г-жо Фандъкова най-малкото, което вие и назначената от вас общинска върхушка, дължите на хората е оставка
Социалните мрежи се взривиха от граждански гняв когато зейнаха първите дефекти след ремонта на ул. Граф Игнатиев


Снимки на гражданския активист, художник и природозащитник Владо Руменов предизвика истинска буря в социалните медии. Фотото свидетелстваше как при плочите върху които са разположени трамвайните релси по улицата е зейнал сериозен разлом. За да сипе още сол в раната, фотографът бе озаглавил снимката: „Тва нема начин да не е от Прайда!” Ироничната картинка бързо обиколи мрежите и медиите, събирайки хиляди реакции и споделяния. Какво написаха във Фейсбук страницата Спаси София:

Част от настилката около трамвайните релси при новоремонтирания пл. Славейков и при кръстовището с ул. Иван Шишман се надигна, а плочките се счупиха. Направен е и крайно нескопосан авариен ремонт, целящ да замаже поредният провал по улицата. Именно за дефекти на това място сигнализирахме на церемонията по откриването, но тогава с цялата наглост на самозабравили се, присъстващите “големци” отговориха, че понеже е безопасно, криви плочки няма да се пренареждат.

Няма достатъчно силни епитети в българския език, които да опишат случващото се и случилите го. Колкото и да се опитват, армията заслепени партийни поддръжници, кой знае как избрани за общински съветници и ПР-ките, които работят за кмета, няма как да скрият този очевиден за всички софиянци срам.

Г-жо Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, най-малкото, което вие и назначената от вас общинска върхушка, дължите на хората е оставка. А ако бяхме случила се държава, компетентните органи отдавна щяха да са се заели да доказват безотговорното пилеене на обществени средства, а виновните да търпят последствия, подробно описани в Наказателния кодекс. Сигурни сме, че един ден и това ще се случи. Дотогава, не ни интересува пред коя медия ще се опитате да изперете имиджа си – щом обектите се разпадат една седмица след откриването, нещата са ясни!

#СпасиСофия #ГафИгантиев #РемонтНаРемонта

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter