Чие “произведение” е ГЕРБ?
PATTY K. BISKI: Наистина ли смятате, че само една единствена партия може да е затънала в корупция?
Корупцията е система. И в нея участват всички големи партии


Художник Даньо Донев, карикатурата е илюстративна

Партиите на протеста, обединени срещу ГЕРБ, за да “изтръгнат злото”. В това време БСП е оставена в пълно спокойствие, настрани…  Чие “произведение” е ГЕРБ? Наистина ли смятате, че само една единствена партия може да е затънала в корупция? Когато има корупция, тя никога не е само по “високите етажи”. Тя е навсякъде. Корупцията е   система. И в нея участват всички големи партии.

БСП не е по-малко алчна от ГЕРБ

По-хитра и прикрита е. По-опитна. Освен това – на  хората е предоставен един “семеен портрет”, от който се усмихва главно Нинова. Но това е за пред хората.

 Истинската БСП-БКП-ДС е някъде там – дълбоко, невидима и безшумна

Майката на всички злини и престъпления. Създателката на неосъществени преходи, режисьорката на различни политически експерименти. Мутрите до сега, бяха любимите ѝ деца. Но докато всички се борим само с децата, родителката ще продължи да създава нови и нови клонинги на политическата повърхност. Нови и нови вятърни мелници. Като ИТН, например. Един отслабва, заменя го друг.

Докато не бъде изтръгнат самият корен на злото, историята ще се повтаря с подмолни подмени, които да ви подлъгват с лекота, с мисълта, че по-малкото зло не е зло. А злото, ако не бъде унищожено, винаги расте, защото е злокачествен тумор. Скритите кукловоди на неслучилите се разумни и трайни демократични промени, познават много добре този перверзен механизъм.

Ще ви манипулират, докато дишате

Причината е една единствена: вие сте инструментът, чрез който имат власт и пари. Да, ще ви манипулират, докато не разкъсате вие този омагьосан кръг. Разберете го най-после!

 Прочетено във фейсбук профила Patty K. Biski

 

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter